Tonnikalapastavuoka


Helposti herkkua– makaronilaatikon tyyliin tonnikalasta.

1 pussi juustoraastetta
4–5 dl pastaa
1 purkki kermaa (kipparijuusto)
3–4 purkkia hyvää tonnikalaa
1 kesäkurpitsa
2 paprikaa (punainen ja keltainen)
10 kirsikkatomaattia
1 kasvisliemikuutio
1 rkl tomaattipyreetä
sitruunapippuria, valkosipulijauhetta, sipulijauhetta

Pese ja kuutioi kasvikset, puolita myös kirsikkatomaatit. Kuumenna puolisen litraa vettä ja liota siihen kasvisliemikuutio, lisää kerma, mausteet ja tomaattipyre. Laita kaikki muut paitsi juustoraaste vuokaan ja paista uunissa 200 asteessa puolituntia kannen alla. Ota kansi pois ja lisää juustoraaste ja paista kunnes juusto on kauniin väristä (noin 20 minuuttia).

Kommentit

Suositut tekstit