Avokadopasta



Pikkulapsiperheessä monesti nopeus on valttia ja tässä pikapikaa syntyvä takuuherkku.

300 g pastaa
1 valkosipulin kynsi
1 dl hienonnettua tuoretta basilikaa
2 kpl avokadoa
2,5 dl  Ruokakermaa sitruuna & pippuri
Sitruunamehua
Parmesanjuustoraastetta
mustapippuria

Laita pasta kiehumaan. Hienonna valkosipuli ja basilika. Halkaise avokadot ja poista kivet, pilko kivan kokoisiksi paloiksi. Purista päälle sitrusmehua. Valuta kypsä pasta siivilässä. Kaada pasta takaisin kattilaan. Lisää ruokakerma, pippuri ja valkosipuli. Kuumenna. Lisää kasvikset ja juustoraaste pastan joukkoon. Nosta pasta annoslautasille. Nauti pasta heti sen valmistuttua, sillä tämä ruoka ei kestä uudelleen lämmitystä.

Alkuperäinen resepti: Valio

Kommentit

Suositut tekstit