Kukkakaalipata
Tämä intialaistyylinen kasvisruoka on ollut juniorin herkkua vauvasta asti ja maistuu kyllä koko perheelle.
yksi iso tai kaksi pientä kukkakaalia
3 valkosipulinkynttä
2,5 tl kurkumaa
2 tlk kikherneitä
1 ps cashewpähkinöitä
suolaa ja chilihiutaleita
Tuoretta korianteria
3 dl kvinoaa
Kastike:
3 dl turkkilaista jugurttia
0,5 dl Tahini-tahnaa
Sekoita kastikkeen ainekset ja laita jääkaappiin maustumaan. Laita kvinoa kiehumaan ohjeen mukaan.
Pilko kukkakaali ja hienonna valkosipuli. Paista isossa wokkipannussa öljyssä. lisää kurkuma. Huuhtele kikherneet ja lisää ne ja mausteet pannuun. Paista vielä hetki. Lisää hieman vettä ja hauduta kannen alla. Lisää murskatut pähkinät. Tarjoa kvinoan, korianterin ja kastikkeen kanssa.
Alkuperäinen resepti: Samasta padasta -kirja
Kommentit
Lähetä kommentti