Juustoinen suppilovahverokeitto



Lennkkipolullamme kasvaa hirmuisesti suppilovahveroita ja meillä syödään niitä paljon!

2-3 litraa suppilovahveroita
koskenlaskija-juusto (savuporo)
nippu persiljaa
kasvisliemikuutio
Maitzenaa tai vehnäjauhoja suurustamiseen
Pilko sienet pieneksi ja laita pannulle ilman rasvaa. Haihduta sienistä tuleva vesi pois kokonaan. Lisää pannulle öljyä ja voita sekä kaksi sipulia pieneksi pilkottuna. Paistele hissukseen niin, että sipulit pehmenevät. Keitä kattilassa pari litraa vettä ja lisää kasvisliemikuutio. Liota Koseknlaskija Savuporo -juustokimpale veteen. Lisää sitten sienet ja sipuli ja kiehuta vartin verran. Saosta keitto Maitzenalla ja lisää pieneksi hakattu persilja sekä maun mukaan suolaa ja pippuria. Nautiskele vaalean leivän kanssa.

Kommentit

Suositut tekstit