Tortellonivuoka
"Vähällä vaivalla herkullista ja tuhtia uunipastaa."
2 pkt juustotäytteisiä tortelloneja
1 parsakaali tai kukkakaali
1 ps pakastepinaattia
1 pkt vaaleita papuja
1 prk maitorahkaa
1 dl maitoa
1 valkosipulinkynsi
1 ps motsarellajuustoraastetta
Parmesanjuustoraastetta
1 rkl (oliivi)öljyä
pippuria
Tuoretta basilikaa
Keitä tortellonit ohjeen mukaan. Pese parsakaali ja pilko. Laita tortellonit ja parsakaalin palat uunivuokaan. Sulata pinaatti mikrossa. Yhdistä kulhossa pinaatti, rahka, maito, murskattu valkosipuli, juustoraasteet, öljy ja pippuri. Kaada seos vuokaan. Kypsennä 200 asteessa 20 min. Viimeistele tuoreella basilikalla.
2 pkt juustotäytteisiä tortelloneja
1 parsakaali tai kukkakaali
1 ps pakastepinaattia
1 pkt vaaleita papuja
1 prk maitorahkaa
1 dl maitoa
1 valkosipulinkynsi
1 ps motsarellajuustoraastetta
Parmesanjuustoraastetta
1 rkl (oliivi)öljyä
pippuria
Tuoretta basilikaa
Keitä tortellonit ohjeen mukaan. Pese parsakaali ja pilko. Laita tortellonit ja parsakaalin palat uunivuokaan. Sulata pinaatti mikrossa. Yhdistä kulhossa pinaatti, rahka, maito, murskattu valkosipuli, juustoraasteet, öljy ja pippuri. Kaada seos vuokaan. Kypsennä 200 asteessa 20 min. Viimeistele tuoreella basilikalla.
Kommentit
Lähetä kommentti